İçeriğe geç

2024 Çukur Ne Zaman Başlayacak

Çukur kaçta başlıyor?

Yayın takvimiSezonYayın günü ve saatiTV kanalı1. sezonPazartesi, 20.

Çukur dizisi hangi yıl bitti?

Bu yazımızda Show TV’de 2017-2021 yılları arasında yayınlanan Türk aksiyon ve drama televizyon dizisi Çukur’un bölüm listesini bulabilirsiniz. Dizi toplam 4 sezon sürmüş ve 131. bölümüyle final yapmıştır.

Çukur 2. sezon 1. bölüm ne zaman?

Çukur dizisinin 2. sezonu 17 Eylül 2018’de Show TV’de yayınlanmaya başladı.

Çukur Çeto kaçıncı bölümde öldü?

Çukur 58. Bölüm: Mahsun Çeto’yu vuruyor!25 Mart 2019

Çukur ne zaman gelecek?

Yeni yayın döneminde ekrana gelecek dizinin ilk bölümünün çekimlerinin 10 ya da 15 Ağustos’ta başlaması planlanıyor. Ay Yapım’ın üç sezondur pazartesi akşamları izleyicisini ekrana bağlayan Çukur dizisi, dördüncü sezonuyla devam edecek!

Çukur nasıl bitti?

Asıl sürpriz ise İdris Koçovalı oldu. Yamaç, yıllar sonra ailesindeki kadınların hayatını kurtarmak için öldürmek zorunda kaldığı babası İdris’le karşılaştı. Çiftin kucaklaştığı sahne izleyicileri duygulandırdı. Çukur’daki trajik ölümleriyle büyük üzüntü yaşayan Sena ve Yamaç yeniden bir araya geldi.

Çukur sezon 5 olacak mı?

Dört sezon boyunca izleyiciyi büyüleyen dizi, 7 Ekim 2021’de 131. bölümüyle herkesi hüzünlendirerek ekranlara veda etti.

Çukur Ayşe kaçıncı bölümde öldü?

Şahram, Ayşe’yi vuruyor! #Grube | Çukur 131. Bölüm (Final) | Shahram Ayşe’yi vuruyor!7 Haziran 2021

Çukur Azer kaçıncı bölümde öldü?

Çukur’da 4. Sezon 4. Bölüm (96.

Çukur Karaca kimin kızı?

Çukur dizisinde Selim karakterini canlandıran Öner Erkan, dizide kızı Karaca karakterini canlandıran Ece Yaşar ile bir süredir gizli ilişki yaşıyor.

Çukur Mahsun kaçıncı bölümde öldü?

Çukur 2. Sezon 25. Bölüm Özeti: Dizinin finalinde Karakuzular ile Koçovalılar arasındaki mücadele yaşanacak.

Puhu TV paralı mı?

Puhutv’deki tüm içerikleri üye olmadan izleyebilirsiniz. Üye olduğunuzda puhutv sizi tanıyacak ve favori içeriklerinize daha kolay erişmenizi sağlayacaktır. Puhutv’ye üye olmak için ücret ödemem gerekiyor mu? Puhutv üyeliği ücretsizdir.

Çukur Mahsun babasını neden öldürdü?

Mahsun, gerçek anne ve babasının hayatta olduğunu öğrendiğinde çok mutlu oldu ancak o sırada Çeto araya girdi. Çukur’un adamlarının babasıyla fotoğraflarını gören Mahsun, bunun bir tuzak olduğunu düşünerek gerçek babasını bıçaklayarak öldürdü.

Çukur kim öldü?

Çukur’un son bölümünde Yamaç, Vartolu, Cumali ve Akın, Çukur’dan ayrılan Amca’yı tuzağına düşürdü. Ormanlık alanda kaçmaya çalışan Amca, daha önce kazılmış mezara düştü. Koçovalılara lanet okuyan Amca ise son nefesini verdi. Çukur’un unutulmaz galası!7 Haziran 2021

Çukur Senayi kim öldürdü?

Yücel ile anlaşma yapan ve Sena’ya aşık olan Mahsun, Yücel sayesinde deponun yerini öğrenir ve kadınları kurtarır. Sena, ailesine hiçbir şey olmaması karşılığında Mahsun’la birlikte Çukur’dan ayrılır. Yücel, Sena’yı kaçırır, Gül Köşkü denilen bir yere götürür ve su dolu bir cam kaseye kilitler. Sena boğularak ölür.

Çukur kaç saat?

138 dk. İdris Koçovalı’nın kurduğu Çukur mahallesinde herkes herkesi tanır ve dışarıdan gelebilecek tehlikelere kimse tahammül etmez.

Çukur bölümleri kaç dakika?

150 dk. Koçovalılar hayatlarının en büyük acısıyla karşı karşıya! Yücel’in oyunu yüzünden Yamaç ve İdris Koçovalı’dan biri diğerini vurmak zorunda kalıyor. Hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağı Çukur’da Akın Koçovalı kontrolü ele geçiriyor.

Çukur Azer kaçıncı bölümde öldü?

Çukur’da 4. Sezon 4. Bölüm (96.

Çukur dizisi hangi diziden uyarlama?

Ay Yapım’ın “Çukur” dizisinin Romanya uyarlaması (yeniden çevrimi) olan “Groapa”, Pro TV’de yayınlandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir