İçeriğe geç

Göbeklitepe Giriş Ücreti Müze Kart Geçerli Mi

Göbeklitepe’ye MüzeKart geçerli mi?

Göbeklitepe’yi ziyaret etmek isteyenlerden belirli bir giriş ücreti alınmaktadır. Göbeklitepe’nin 2024 yılı tam giriş ücreti 450 TL olarak belirlenmiştir. Öğrenciler ve öğretmenler ücretsiz girebilirler. Ayrıca müze kart sahiplerine de ücretsiz giriş hakkı verilmektedir.

MüzeKart ile Galata Kulesi ücretsiz mi?

MuseumCard sahipleri Galata Kulesi’ne herhangi bir ek ücret ödemeden girebilirler. Galata Kulesi için bilet ücreti aşağıdaki gibidir. Galata Kulesi haftanın her günü 08:30 – 23:00 saatleri arasında ziyaretçilere açıktır.

MüzeKart ile giriş ücretsiz mi?

Hediye Mobil Müzekart’ın bedeli 60 TL’dir. 18 yaş ve altı ile 65 yaş ve üstü Türk vatandaşları gişelerden ücretsiz bilet satın alabilirler. İnternet üzerinden satın alınan Müzekart ücrete tabidir.

Ayasofya MüzeKart geçerli mi?

Ayasofya Tarih ve Deneyim Müzesi. Tel. 1: DURUM: Açık ÜCRET: MüzeKart sahipleri için bilet ücreti 425 TL, Türk vatandaşları için bilet ücreti 800 TL’dir. Tam bilet fiyatı 25 €’dur.

Göbeklitepe giriş kaç TL?

Göbeklitepe’ye giriş ücreti 1 Temmuz’dan itibaren kişi başı 90 TL olacak. Kültür ve Turizm Bakanlığı, 1 Temmuz’dan itibaren uygulanacak zamlı tarifeleri açıkladı. Yeni fiyatlara göre müze ve ören yerlerine yüzde 30 ila 45 oranında zam yapıldı. Göbeklitepe’ye giriş ücreti 90 TL.

MüzeKart hangi müzelerde geçersiz?

NOT: MüzeKart, Topkapı Sarayı’ndaki Harem Dairesi, Aya İrini Anıtı, Efes Ören Yeri’ndeki Yamaçevler, Göreme Açık Hava Müzesi’ndeki Karanlık Kilise, Sedir Adası ve İstanbul Sinema Müzesi’nde geçerli değildir.

Kız Kulesi giriş kaç TL 2024?

Ziyarete yeniden açılan Kız Kulesi’ni 50 TL karşılığında ziyaret edebilirsiniz. Kız Kulesi, 1 Mart 2024’ten itibaren ziyaretçilere yeniden açılacak. Kuleye ulaşım, Üsküdar ve Salacak’ta kıyı düzenleme çalışmaları devam ederken Karaköy Ziraat Bankası önündeki iskeleden sağlanacak.

Müze kartla kız kulesine girilir mi?

Kız Kulesi. E-posta: Tel. 1: Durumu: Açık Müzeler Kartı Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına açıktır.

Müze kimlere ücretsiz 2024?

CEVAP-4: “Müze ve Örenyerlerine Girişe İlişkin Usul ve Esaslar” kapsamında, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan ve 18 yaşını doldurmamış gençler ve çocuklar (okul gezilerinde gruba eşlik eden öğretmenler) müze ve örenyerlerini ücretsiz ziyaret edebilirler.

Dolmabahçe Sarayında MüzeKart Geçerli mi?

BİLET FİYATLARI MüzeKart, Topkapı Sarayı Harem ve Aya İrini bölümlerinde, Dolmabahçe Sarayı Selamlık alanında, Beykoz Milli Sarayı Cam ve Kristal Müzesi’nde, Küçüksu Kasrı Mesire Alanı’nda ve Beykoz Mecidiye Kasrı Mesire Alanı’nda geçerli değildir.

60 TL’lik müzeKart nerelerde geçerli?

Vatandaşlar MüzeKart (60 TL) satın alma hakkına sahiptir. MuseumPass Türkiye yabancı ziyaretçiler için geçerlidir. MuseumPass Türkiye ve T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Milli Saraylar’a ait 350’den fazla müze ve arkeolojik alanı 15 gün boyunca ziyaret edebilir ve tarihe keyifli bir yolculuk yapabilirsiniz.

MüzeKart bir günde kaç defa kullanılır?

GNS müze kartı ile her müze ve ören yerine iki giriş hakkı sağlanıyor.

Meryem Ana giriş ücreti ne kadar?

Burası dini bir yer ve insanlar buraya ibadet etmek için geliyorlar. Ama öncelikle girişte sizden 10 TL otopark ücreti ve kişi başı 10 TL daha ücret alıyorlar.

Göbeklitepe Müze Kart geçerli mi?

Ayrıca müze kart sahipleri Göbeklitepe’ye ücretsiz giriş hakkına sahiptir. Göbeklitepe haftanın her günü ziyarete açıktır. Ziyaret saatleri kış ve yaz sezonlarına göre değişmektedir.

Yıldız Sarayı Müze Kart geçerli mi?

Müze Kart; Aşağıda belirtilen istisnalar hariç, Milli Saraylar Başkanlığı’na bağlı tüm saray, köşk, kasır, müze ve tarihî fabrikalarda geçerlidir.

Müze kimlere ücretsiz 2024?

CEVAP-4: “Müze ve Örenyerlerine Girişe İlişkin Usul ve Esaslar” kapsamında, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan ve 18 yaşını doldurmamış gençler ve çocuklar (okul gezilerinde gruba eşlik eden öğretmenler) müze ve örenyerlerini ücretsiz ziyaret edebilirler.

MüzeKart Efes geçerli mi?

Efes Harabeleri. T.C. Müze kartı vatandaşları için geçerlidir. Açık duyuru: Gişede son bilet satışı 21.30’dadır. Ziyareti tamamlayıp siteden ayrılma saati 22.00’dir.

Müze kart fiyatı 2024 ne kadar?

Müzekart ücreti 2024’te ne kadar? Müzekart Türü2024 Müzekart ÜcretleriMüzekart Pass Türkiye (15 gün geçerli)165 avroMüzekart+ (1 yıl geçerli)60 TLSeum Pass İstanbul (5 gün geçerli)105 avroMuseum Pass Kapadokya (3 gün geçerli)65 avro2 satır daha•1 Temmuz 2024

Göbeklitepe kaç saatte gezilir?

Göbeklitepe’yi ziyaret etmek ne kadar sürer? Göbeklitepe’ye 1,5-2 saatlik bir sürüş planlayabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir